Jeg synes det er fint med brudepar som gjør ting på sin helt egen måte. Enten du vil bestige fjellsiden, finne et hemmelig gjemmested bare dere to, eller om det er å invitere alle deres nærmeste til å feire. Gjør ting på din måte - hvis det betyr å holde fast ved tradisjonen, eller tenke helt ukonvensjonelt. Jeg støtter planene dine og vil gjerne fortelle historien deres. Akkurat der du vil.

FINE ART bryllup & portrett fotografi

Norway Wedding Photography

BASED IN Sørumsand/oslo/norway AND AVAILABLE WORLDWIDE

Min historie!

Jeg vokste opp i Namsos, med nærhet til sjøen, skog og mark. Med besteforeldre i Vikna, var jeg ofte med på fiske ute i havgapet. Og vi kunne vasse i timesvis ute i det krystallklare, iskalde vannet på utkikk etter kråkeboller. Eller gå på oppdagelsesferd i skogen. Verdens beste lekeplass.

Foreldrene mine fanget øyeblikkene opp gjennom årene, store og små. Og det er så fint å vise til mine egne barn. Minnene.

Musikk og dans ble en stor del av livet mitt. Jeg ble tidlig opptatt av å skape noe, om det var å drømme meg bort ved tangentene eller å koreografere. Da jeg var 14 år, kjøpte jeg mitt første kamera. Og det var starten på min reise inn i fotoverdenen. Etter en lang karriere innen dans, utdannet jeg meg som fotograf ved Griffith College i Dublin og ble uteksaminert i 2009.

Jeg føler meg priviligert som får lov å arbeide med det jeg brenner for - fotografi, dans og koreografi. For meg har dette en felles tråd, de formidler følelser, kultur, identitet og en historie.

Familien min betyr alt for meg, jeg bor på Sørumsand med samboeren min og våre tre barn - og vår lille hund. Vi elsker å utforske verden sammen, oppleve nye steder, nye kontinenter, smake den spennende maten. Vi reiser også ofte til Irland. Landet med det fantastiske landskapet, den friske lufta, regnet, vinden, historien og det særegne kulturlivet. Dette inspirerer meg!

Ute i landskapet med det naturlige lyset, er der jeg jobber aller best. Da er man fri og kan være seg selv. Jo flere skyer, vind i håret, bittesmå regndråper i lufta - eller i det varme lyset i øyeblikket før solen går ned, ja da blir det magiske bilder.

Jeg vil gjerne dokumentere din historie!

Noen fakta om meg

Studio Lillebis

gir meg energi

er oppkalt etter huset vårt, Villa Lillebis

reise og oppleve nye steder!

pensjonert danser

alltid med i bagasjen

strikketøy & en god bok

danseutdannelse fra Trinity Laban Conservatoire of music and dance

livsnyter

har i over 22 år jobbet som

elsker å dyrke blomster! Og sitte i drivhuset med noe godt i glasset, mens regnet bøtter ned på utsiden

danser, koreograf og danselærer, i Norge, England og Irland

Klarer meg ikke uten

kaffe & franske makroner

Tilbakemeldinger

«Så fornøyd med bildene Karianne tok av oss som familie og nyfødtfotografering! Super behagelig, hyggelig og vi koste oss under hele fotograferingen! Kan virkelig anbefale henne, og vi kommer til å bruke henne til senere anledninger!»

Maria & Johannes

«Karianne Moe Tørum er en fantastisk dyktig fotograf. Dette er virkelig en kunstner som kan skape de vakreste og mest maleriske portretter, fulle av dybde og stemning. Når hun i tillegg er en drøm å samarbeide med, ryddig og samvittighetsfull og veldig, veldig sympatisk - da kan jeg bare varmt anbefale Studio Lillebis til alle som trenger en fotograf.»

Marianne

Portfolio

Utforsk min portfolio - føler du en tilnærming til arbeidet mitt, ja da er jeg kanskje den rette fotografen for deg!

Send meg en Melding

Erfaring

Send meg gjerne en mail om det er noe du lurer på - eller vil booke en fotografering!

Det er nå eventyret starter!

Hvordan er det jeg jobber?

Ta kontakt