Bevare Minnene

Livet, øyeblikket og minnene. La meg få forevige deg!

Jeg setter pris på de klassiske portrettene og bilder som skiller seg mer ut. Har du noen gode idéer til et prosjekt, vil jeg gjerne høre om dem. Jeg elsker å utforske nye eventyr og er med deg hvorhen du ønsker. La oss skape magi sammen.

ta kontakt

Steg for steg

Steg 01

Steg 02

Fotografering

Du tar kontakt

Fyll ut kontaktskjemaet om dine ønsker. Har dere et sted i tankene til fotograferingen? Sammen finner vi et sted/dato som passer. Jeg sender dere en faktura for fotograferingen.

Dere skal ha fått nødvendig info om fotograferingen. Nå skal dere bare nyte å være foran kamera - med enkel regi fra meg. Vær dere selv og ha det gøy!

Steg 03

Bildegalleri levert

Bildegalleriet er klart etter ca 2 uker. Len dere tilbake og kos dere med bildene!

KIND WORDS

Emma-Kristin

01

Studio Lillebis er så flink, raus og tolmodig. Ho har auga for detaljer og setter ei fantastisk stemning og ramme for dagen. Me har nytta ho til både familiebilete, gravidbilete og er strålande fornøyd.

KIND WORDS

Marianne

02

Karianne Moe Tørum er en fantastisk dyktig fotograf. Dette er virkelig en kunstner som kan skape de vakreste og mest maleriske portretter, fulle av dybde og stemning. Når hun i tillegg er en drøm å samarbeide med, ryddig og samvittighetsfull og veldig, veldig sympatisk - da kan jeg bare varmt anbefale Studio Lillebis til alle som trenger en fotograf.