Kind Words

1.

marianne

Høvik

Karianne Moe Tørum er en fantastisk dyktig fotograf. Dette er virkelig en kunstner som kan skape de vakreste og mest maleriske portretter, fulle av dybde og stemning. Når hun i tillegg er en drøm å samarbeide med, ryddig og samvittighetsfull og veldig, veldig sympatisk - da kan jeg bare varmt anbefale Studio Lillebis til alle som trenger en fotograf.

"Tusen takk for så fine bilder! Sååå gøy! Dette er vi så glad vi gjorde! Du har en god energi!"

- Ingrid

2.

Stine Marie

Sørumsand

Karianne er en utrolig dyktig fotograf. Hun får både barn og voksne til å føle seg avslappet foran kameraet. Hun er god på å fange de rette øyeblikkene og på å skape stemning og sjel i bildene.

3.

Louise & Harry

England

Karianne was such a wonderful presence at our wedding. She was so accommodating and helpful throughout the whole day. It felt like we had an old friend join us on our wedding day who was just happy to be there. Nothing was ever too much trouble for Karianne and in our opinion she went over and beyond to help make our day special.

The photos themselves were fantastic, the lighting and moments captured were phenomenal. All images were important moments captured throughout the day in excellent quality that we will cherish forever.

We cannot recommend Karianne highly enough for your wedding day as she made our wedding day complete.

"Karianne er en fantastisk fotograf! Så herlig vesen å ha rundt seg. Takk for en super fotoshoot!"

4.

Emma-Kristin

Halsnøy

Studio Lillebis er så flink, raus og tolmodig. Ho har auga for detaljer og setter ei fantastisk stemning og ramme for dagen. Me har nytta ho til både familiebilete, gravidbilete og er strålande fornøyd.

- Cathrine

5.

Maria

Oslo

Ååååååh så mang blinkskudd! Hærreguuud æ smile fra øre til øre, ont i kinnan, for syns dæm va så fin og koselig! Tusen tusen tusen takk - for sååå fine bilda igjen!!! Så stas å ha herre minnan for alltid. Vi e så fornøyd! Har fått så mang komplimenta på bildan, og så mang som vil vessta om dæ! Så trygt og godt å fint å vær te dæ. Du e så fin og døkti fotograf, Karianne! Vi e super happy!

"Digger Karianne! Og så flink til å få frem deg!"

- Michael

6.

Karianne

Høvik

Karianne er en fantastisk flink fotograf, som har tålmodighet nok til å vente på «det riktige øyeblikket», og har en egen evne til å få barn til å slappe av og ha det gøy i studio!

7.

Maria & Johannes

Oslo

Så fornøyd med bildene Karianne tok av oss som familie og nyfødtfotografering! Super behagelig, hyggelig og vi koste oss under hele fotograferingen! Kan virkelig anbefale henne, og vi kommer til å bruke henne til senere anledninger!

"Karianne tok bilder av oss i caféen vår, veldig flink, hyggelig og "levende" fotograf. Og når bildene kom...wow! Fantastiske bilder!"

8.

Kine & Simen

Øsken Gård

Fantastisk dyktig, energisk og jordnær fotograf som får «to stive stokker» til å føle seg vel foran kamera! Karianne har et øye for de små detaljene som gjør bildene perfekte. Anbefales på det varmeste!

- Tina

9.

Marte & Vegard

Blaker

Fotograf Karianne er en meget behagelig person å ha rundt seg når man er stressa, som man for eksempel er på sin egen bryllupsdag. Man merker egentlig ikke at hun er der! Hun får fram den romantiske stemningen, med skjøre farger og avslappet stemning. Lett og prate og avtale med, da hun er tilgjengelig gjennom flere kanaler. Anbefales til brudepar!